Bedrijfsgegevens

Wiljan Koolen Bouwen & Timmeren

Burgemeester Magneestraat 52

5571 HE Bergeijk

tel: 06-12509254

e-mail : info@bouwenentimmeren.nl

 

     

BTW-ID NL001685902B83

Nieuwbouw in de buurt van Valkenswaard

Heeft u interesse in nieuwbouw woningen rondom Valkenswaard? Wij van Wiljan Koolen Bouwen & Timmeren zijn al bijna 12 jaar gespecialiseerd in het bouwen en timmeren van veelzijdige projecten. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Gevestigd in Bergeijk, kunnen wij door heel Noord-Brabant onze diensten leveren.

Afgestemd op de wensen van de opdrachtgever

Nieuwbouw ValkenswaardNieuwbouw in Valkenswaard groeit vandaag de dag steeds meer. Wanneer u als particulier een stuk grond heeft en daar uw huis op wilt bouwen, valt u onder particulier opdrachtgeverschap. U kiest zelf uw bedrijf uit om de bouw te starten. Wij begeleiden het gehele traject, van zowel ontwerp tot uitvoering en oplevering. Door eerst goed te kijken naar de voorschriften van de gemeenten, de opties van de kavel en het budget, kan het bouwplan zo gericht mogelijk afgestemd worden op uw wensen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast richten wij ons op duurzaamheid en het milieu. We werken met duurzame en milieuvriendelijke materialen. Naast rekening houden met het milieu, levert het vaak een voordeel op qua onderhoud. Zo heeft u een stevig fundament waar u de komende tientallen jaren niet meer naar om hoeft te kijken.

Ook voor aan, - en verbouw

Een nieuw huis bouwen is een lang proces, waar wij u intensief bij begeleiden. Naast deze expertise leveren we ook andere diensten, bijvoorbeeld een aanbouw of een verbouwing van uw huidige pand. Wilt u meer informatie? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. We staan u graag ter woord!