Bedrijfsgegevens

Wiljan Koolen Bouwen & Timmeren

Burgemeester Magneestraat 52

5571 HE Bergeijk

tel: 06-12509254

e-mail : info@bouwenentimmeren.nl

 

     

BTW-ID NL001685902B83

Wiljan Koolen Bouwen & Timmeren; nieuwbouw in Bergeijk

Nieuwbouw BergeijkAl bijna 12 jaar levert Wiljan Koolen Bouwen & Timmeren vakwerk op maat, zowel voor bedrijven als particulieren. Sinds geruime tijd houden we ons ook bezig met nieuwbouw in Bergeijk. Door ons te blijven ontwikkelen op het gebied van nieuwe producten en materialen, kunnen we de beste kwaliteit leveren tegen een goede prijs. Nieuwbouw vereist visie en expertise. We scholen ons altijd bij op basis van nieuwe technologieën en weten daarmee de beste resultaten te behalen.

Begeleiding van A tot Z

Natuurlijk staan wij open voor alle soort bouw- en timmerklussen. Dit kan door het hele land. We zijn gevestigd in Bergeijk maar zijn vaak te vinden door heel Noord-Brabant. Naast nieuwbouwprojecten in Bergeijk en omstreken, leveren we ook gericht advies aan klanten. Zo zijn we in het totale proces beschikbaar en kunnen we ten aller tijden bijspringen. Door uitgebreid aan de voorkant van de bouw te gaan zitten, een adviesrapport, het analyseren van materialen en producten, weten we vaak op eenvoudige wijze een sterk fundament neer te zetten. Belangrijk bij nieuwbouw is duurzaamheid en milieu belastbaarheid. Ook hier houden we altijd rekening mee.

Heeft u vragen?

Bent u zelf van plan nieuwbouw in Bergeijk of omstreken te realiseren? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een adviesgesprek. Natuurlijk voeren wij ook alles zo goed mogelijk uit. Met een vast team van medewerkers, gespecialiseerd en getraind in het bouwen, weten we elk project goed en duurzaam neer te zetten. Het bouwen van nieuwbouw is een wonderlijk proces en we nodigen u graag uit om met ons te gaan kijken naar de eindeloze mogelijkheden.