Bedrijfsgegevens

Wiljan Koolen Bouwen & Timmeren

Burgemeester Magneestraat 52

5571 HE Bergeijk

tel: 06-12509254

e-mail : info@bouwenentimmeren.nl

 

     

BTW-ID NL001685902B83

Wiljan Koolen Bouwen & Timmeren geeft nieuwbouw advies

Nieuwbouw adviesWiljan Koolen levert sinds 2001 vakwerk bij zowel particulieren als bedrijven. Al enige tijd zijn we ook beschikbaar voor een uitgebreid nieuwbouw advies. Er komen steeds meer nieuwe bouwmaterialen en producten op de markt, met als doel het proces van de bouw te versterken en te verbeteren. Wij volgen deze technologieën op de voet, zo worden er altijd de juiste keuzes gemaakt om de prijs-kwaliteitverhouding te waarborgen.

Nieuwbouw advies bij Bouwen & Timmeren

Bouwen en timmeren, makkelijker wordt het niet. We zijn al 12 jaar intensief bezig om deze processen zo goed en zo nauwkeurig mogelijk te begeleiden. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarmee onze kernwoorden. Door altijd de beste middelen te gebruiken en gespecialiseerde mensen te benaderen, maken we weloverwogen keuzes om de hoogste kwaliteit te leveren. Binnen het bedrijf vindt regelmatig (bij)scholing plaats, zodat alle nieuwe technieken direct toegepast kunnen worden. Nieuwbouw advies is altijd passend naar de wensen van het project. Naast een groot scala aan feitelijke metingen en afspraken, kunnen wij de klant ook gedetailleerd helpen met de visie achter een nieuwbouwproject.

Aanbouw, verbouw, nieuwbouw en opbouw

Nieuwe ontwikkelingen zorgen er telkens voor dat alle soorten bouw vereenvoudigd kan worden. Een hoge kwaliteit met een eenvoudig fundamenteel en betrouwbaar systeem; Wiljan Koolen Bouwen & Timmeren past dit op alle fronten toe. Of het nou om aanbouw, nieuwbouw advies, opbouw of renovatie gaat. Het bouwen van nieuwbouw is mogelijk met het EPDM-folie. We zijn al geruime tijd geregistreerd als officieel verwerker. Uit onderzoek blijkt dat het toepassen van EPDM keer op keer de normen overtreft; met een levensduur van meer dan 50 jaar is dit de meest gunstigste milieubesparende garantie voor een stevig vlak dak afdichting. Mocht u meer informatie willen, kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan u graag ter woord.