Bedrijfsgegevens

Wiljan Koolen Bouwen & Timmeren

Burgemeester Magneestraat 52

5571 HE Bergeijk

tel: 06-12509254

e-mail : info@bouwenentimmeren.nl

 

     

BTW-ID NL001685902B83

Het bouwen van nieuwbouw bij Wiljan Koolen Bouwen & Timmeren

Bouwen nieuwbouwWelkom bij Wiljan Koolen. Al 12 jaar leveren wij vakwerk voor bedrijven en particulieren. Naast het ver- en aanbouwen van projecten leveren wij ook een brede dienstverlening met het bouwen van nieuwbouwwoningen. Nieuwbouw is zodanig interessant omdat we hiermee iets compleet nieuws op kunnen leveren, op een efficiënte manier en op basis van de beste producten. De kennis over materialen en producten wordt steeds groter. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en passen dit direct toe met succes. Zo is er altijd een goede nuance tussen prijs en kwaliteit en werken we altijd met betrouwbare kwalitatieve materialen.

Een passend advies bij het bouwen van nieuwbouw

Wanneer er plannen liggen voor een nieuw project, bekijken wij deze eerst zorgvuldig. We luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en brengen dan geheel vanuit onze eigen expertise een advies uit. Zo kijken we samen met de klant wat haalbaar is en hoe er vanuit een eenvoudig sterk fundament een prachtig en lang houdbaar project gerealiseerd kan worden. Binnen het bedrijf vindt regelmatig bijscholing plaats, waardoor we alle technieken toe kunnen passen. Zo zijn we al een tijd officieel verwerker van het EPDM-folie.

EDPM-folie toepassen bij nieuwbouw

Het bouwen van nieuwbouw is mogelijk met EDPM-folie. Al een geruime tijd worden er met succes daken gemaakt met de EDPM-dakbedekking. Het heeft een gebruiksduur van ongeveer 50 jaar, is zeer gunstig voor het milieu en blijft elastisch. Ook is het vliegvuurbestendig en daarmee een veilige en betrouwbare bedekking voor het dak. Mocht u nieuwbouw advies willen of meer informatie over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.